Sončna elektrarna

Kaj je sončna elektrarna in kako deluje?

Sončna oz. fotonapetostna elektrarna je naprava, ki sevanje sonca pretvarja v električni tok, primeren za uporabo v gospodinjstvih. Njihova življenjska doba je 30 let in več. Proizvajalci fotonapetostnih modulov zagotavljajo vsaj 25-letno garancijo na njihovo delovanje.

 

 

Količina električne energije, ki jo elektrarna proizvede, je odvisna od vršne moči elektrarne, osončenosti mikrolokacije, naklona, usmeritve strehe, zunanje temperature in podobnih dejavnikov.

Sončna energija je večni in obnovljiv vir energije. izkorišča se za napajanje toplotnih črpalk, sončnih grelnikov vode in številnih drugih naprav.

Štirje koraki do sončne elektrarne

Ogled

Brezplačni ogled in izmera vašega objekta. Na osnovi dosedanje porabe električne energije podamo nasvet ter sestavimo informativno ponudbo.

Podpis

S podpisom pogodbe uredimo vso dokumentacijo z elektro distribucijo in tudi s subvencijo Eko sklada. Podamo tudi več možnosti zelo ugodnega financiranja.

Montaža

Uredimo celotno potrebno montažo, ki jo izvaja strokovna ekipa. Čas montaže je odvisen od velikosti projekta (števila panelov, dostopnosti za montažo, itd...).

Zagon

Po montaži sledi zagon in preverba celotnega sistema. Za celotno podporo po montaži smo na voljo celotni čas 24/7 in ponujamo takojšnjo povratno pomoč.

Uporabljamo najnovejšo tehnologijo !

Zakaj sončna elektrarna ?

Vsako gospodinjstvo si lahko privošči postavitev sončne elektrarne za samooskrbo, ugodni kredit, sofinanciran preko eko sklada. Vaš mesečni strošek ne bo višji od stroška, ki ga imate za plačilo električne energije.

Izkoristite države.

Za brezplačni ogled, svetovanje in nato za postavitev sončne elektrarne na “ključ”, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili.