O nas

Kako smo začeli ?

Sončno energijo je možno izkoristiti za ustvarjanje električne energije, ki se jo lahko shrani in distribuira v okolje brez onesnaževanja. Preseči moramo meje in si skupaj prizadevati za zaščito in ohranitev naših naravnih virov.

 

Izraba naravnih virov na stroškovno učinkovit način, ohranjujoč občutljivo ravnovesje v okolju, je bila smernica, ki nas je vodila. Tako nudimo širok spekter aktivnosti, ki se odraža v zadovoljnih strankah.

Naša vizija

Vizija podjetja Semtis, Janez Majerle s.p. je usmerjena v tehnično izpopolnjeno gradnjo sončnih elektrarn z vgrajevanjem le najboljših materialov svetovno priznanih proizvajalcev. S svojo dejavnostjo in poudarkom na kakovosti omogočamo investitorjem varno naložbo vloženih sredstev z maksimalnim donosom in obenem zagotavljanje efektivnega delovanja sončne elektrarne skozi celotno življenjsko dobo.

Sončne elektrarne gradimo na vseh primernih sončnih legah v regiji. Glede na usposobljenost in izkušnje želimo delovati kot investitorjev partner in svetovalec, ki vsakemu investitorju ponudi strokovno pomoč in najprimernejšo rešitev za bodočo sončno elektrarno.

Zakaj izbrati nas?

Celotne storitve so usmerjene k dosegu želenega rezultata – zadovoljni naročnik.

Naredimo načrt za varčevanje.
Zagotavljamo 24/7 podporo naročnikom s hitro povratno informacijo.

S prehodom prispevate svoj delež k ohranjanju narave.

Izjave nekaterih strank

Andrej P.

Na začetku imel dvom, vendar se je izkazalo za super naložbo.

Sonja L.

Hitro in kakovostno opravljeno delo z dobro ceno.

Matej W.

Osebje in storitve na nivoju, od začetka do konca.

Petra S.

Vse tako kot smo se dogovorili, priporočam še ostalim.